Een snelle upgrade voor jouw huis? Ga voor nieuw schakelmateriaal

Ben jij toe aan een frisse look voor jouw woning? Vergeet dan die complete verbouwing, die nieuwe keuken of die nieuwe vloer: er is een veel snellere en goedkopere manier om jouw huis een compleet nieuwe aanblik te geven. Met nieuw schakelmateriaal maak je een subtiel verschil, maar breng je eenheid aan in de schakelaars en stopcontacten in huis. Het zal je verbazen wat dat voor je interieur kan doen! Het biedt je bovendien de mogelijkheid om allerlei slimme functies toe te voegen in de verschillende kamers in huis.

Wat valt er allemaal onder schakelmateriaal?

Schakelmateriaal is een overkoepelende term voor alle elementen in huis waarmee je elektriciteit kunt bedienen. Juist: al je lichtschakelaars, dimmers, stopcontacten en andere schakelaars in huis, bijvoorbeeld voor jaloezieën of andere raambekleding. Vaak zijn ze prominent in beeld, omdat ze op functionele plaatsen aan de wand zitten. Zijn ze dus enigszins gedateerd, dan heeft dat een nadelig effect voor je complete interieur. En het kan ook een risico vormen voor de veiligheid in huis!

Verschillende stijlen

Tegenwoordig is er gelukkig genoeg te kiezen op het gebied van schakelmateriaal. Waar vroeger wit de norm was, en er niet zoveel te kiezen was op het gebied van vormen en afwerkingen, kan je vandaag de dag kiezen uit bijzonder veel stijlen en kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kies bijvoorbeeld voor strakke roestvrijstalen afdekramen, een elegante platina afwerking of mat zwarte schakelaars en stopcontacten: dat is echt even wat anders!

Slimme functies

Als je slim bent, ga je bij het vervangen van je schakelmateriaal de verschillende functies van ieder schakel- of aansluitingspunt nog even na. Past het nog bij je wensen, of wil je bepaalde apparaten of lichtpunten anders kunnen bedienen? Dit is hét moment om veranderingen aan te brengen in je elektriciteitsplan. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van bepaalde schakelaars en stopcontacten, of het aanbrengen van comfortschakelaars (automatische verlichting) of dimmers. Zo kun je het leven in huis nog gemakkelijker en aangenamer maken!

Welk merk kies je?

Kwaliteit is natuurlijk een belangrijke factor bij nieuw schakelmateriaal. Je wilt niet inleveren op het uiterlijk van je schakelaars en stopcontacten, maar solide aansluitingen die 100% veilig zijn, zijn minstens zo belangrijk. Welk merk kies je dan voor je schakelmateriaal? Er bestaat een handjevol aanbieders die in Nederland erg populair zijn, en waarmee je dus uit kunt gaan van een kwalitatief aanbod hoogwaardig schakelmateriaal. Eén van de meest verkochte merken van dit moment is Busch-Jaeger: dit Duitse merk stelt kwaliteit en duurzaamheid van hun producten voorop, en is dus altijd een logische keuze.

Gemakkelijk online bestellen

Ga je voor de nummer 1 in schakelmateriaal, dan is Busch-Jaeger altijd een goede keuze. Maar waar vind je een al het schakelmateriaal van dit merk onder één dak, en betaal je niet de absolute hoofdprijs? De webshop van Elektro-kopen.nl staat bekend om zijn grote assortiment Busch-Jaeger schakelmateriaal en zijn scherpe prijsstellingen. Je bestelt gemakkelijk online, vanuit je luie stoel. Deze aanbieder levert je bestelling binnen 1-2 dagen bij je thuis, waardoor jij snel aan de slag kunt!

Aanbevolen artikelen