Maak indruk op je publiek met levensgrote standee displays

De promotie van producten en ideeën vindt tegenwoordig veelal online plaats. En toch is de rol van fysieke reclame nog altijd niet uit te vlakken: in veel sectoren zijn fysieke displays nog een uitstekende manier om de aandacht van jouw klant te vangen. In supermarkten, winkelcentra en bioscopen zijn standee displays – grote, op zichzelf staande kartonnen promoborden – nog niet weg te denken. Welke rol kunnen zulke standee displays in jouw marketing spelen? We brengen je graag op ideeën.

Je product op een unieke manier onder de aandacht brengen

Waar jouw organisatie zich ook in specialiseert, het succes van je product is afhankelijk van zichtbaarheid op de juiste plaatsen. Mensen nemen je product bewust of onbewust in zich op als je het op tactische plekken onder de aandacht brengt, en ze zullen eerder voor een product kiezen dat er aanlokkelijk uitziet: fysieke displays spelen hier nog altijd een grote rol in. Plaats je een kartonnen display op een strategische plek, dan kan het publiek niet om jouw product of initiatief heen en krijgt jouw bedrijf de promotie die het verdient!

Offline naar online marketing

Pak je het helemaal goed aan, dan breng je jouw offline display ook online onder de aandacht. En daar kun je ook het publiek voor inzetten! Hoe groter en indrukwekkender jouw display, hoe groter de kans dat iemand ermee op de foto wil en zo op zijn of haar socials aandacht genereert voor jouw merk of product. Laat dus niet alleen een mooi display maken, maar start ook een social media actie en haal nog meer rendement uit je offline promotiematerialen.

De voordelen van standee displays

Omdat standee displays over het algemeen volledig gemaakt zijn van bedrukt golfkarton, zijn ze ondanks hun grote formaat enorm licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Daarnaast is golfkarton voordelig te produceren, dus ook de grotere displays zijn nog altijd zeer betaalbaar! Gebruik je het display even niet, dan laat het zich gemakkelijk opvouwen en opbergen. Het is dus flexibel in te zetten promotiemateriaal, dat je keer op keer opnieuw kunt gebruiken!

Breng je eigen ontwerp tot leven

De mogelijkheden zijn eindeloos als je een standee display laat maken. Een standaard plat bord kan al erg veel doen, maar beperk je vooral niet tot basic ontwerpen die weinig in het oog springen. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk wat betreft 3D-ontwerpen, pop-out details en andere bijzondere designs: daarmee zet jouw product pas echt in de spotlights! En denk vooral ook aan folderhouders, een geluidseffect, of andere handige extra’s! Zo maak je jouw display echt uniek. Heb je zelf gevoel voor visueel design? In de meeste gevallen kun je voor jouw standee display een eigen ontwerp aanleveren. Zo weet je zeker dat het aansluit bij jouw verwachtingen. Maar heb je hier zelf helemaal geen kaas van gegeten? Vraag dan hulp en ga voor het beste resultaat. Voor een kleine meerprijs kun je vaak de mooiste designs laten opmaken!

De mooiste standee displays vind je bij Megavista

Interesse in een standee display? Laat je voorlichten over de mogelijkheden bij Megavista. Zij zijn dé specialisten op het gebied van kwalitatief promotiemateriaal! Online krijg je al een goede indruk van de verschillende standee displays die je kunt laten maken. Maar als echte specialisten in hun vakgebied denken ze graag met je mee wat jouw idee of product het beste naar voren brengt!

Contact opnemen

Wil je graag promotiemateriaal laten maken, maar kan je wel wat hulp gebruiken in het uitwerken van je idee? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Megavista. Neem gerust contact met ze op, dan kunnen ze je altijd helpen. Of ga bij ze langs in Assen en bespreek jouw wens onder het genot van een goede kop koffie!

Aanbevolen artikelen