Kartonnen displays

Wil jij op een leuke en creatieve manier de boodschap en het logo van jouw bedrijf naar voren kunnen brengen? Dan zit je goed met de kartonnen displays van Megavista! Eén of meerdere kartonnen displays met opdruk zijn uitermate geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld een supermarkt, of op een beurs of tentoonstelling.

Producten van karton

Producten van karton zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Door het uitgebreide aanbod kies jij daarom altijd voor een ‘kartonnen uiting’ die helemaal past bij jouw bedrijf en de visuele boodschap die jij uit wilt stralen. Wat voor soort producten zijn er allemaal? En welke van de kartonnen displays past het beste bij jouw doeleinde? Daarover willen we je graag meer vertellen in deze blog.

Meerdere voordelen

Met het bestellen van een kartonnen display profiteer je van meerdere voordelen. Eén van die voordelen is al even de revue gepasseerd, je kunt namelijk mooi jouw bedrijf uiten op een kartonnen displays. Andere voordelen waaraan je kunt denken zijn het lichte gewicht van een kartonnen display of de verschillende kanten die je op kunt qua lay-out van zo’n display.

Erg gemakkelijk in gebruik

Een kartonnen display is erg gemakkelijk in gebruik en ook makkelijk mee te nemen. Dankzij het lichte gewicht, kan een display mee worden genomen naar bijvoorbeeld een beurs, tentoonstelling of andere gelegenheid waarop je de display wilt kunnen laten zien. Dat doet niets af aan de boodschap die je met jouw display wilt laten zien, die kan namelijk groots naar voren komen!

Uitgebreid aanbod

Het uitgebreide aanbod wat je bij Megavista vindt, zorgt ervoor dat je altijd een kartonnen display vindt die helemaal aansluit op het idee dat jij hierbij hebt. In het assortiment aan kartonnen producten vind je behalve displays onder meer kartonnen kasten, stoelen of krukjes terug. Ook bijvoorbeeld een loungeset of toonbankdisplays zijn bij Megavista uit Assen beschikbaar.

Advies op maat

Door het uitgebreide aanbod kan het zijn dat je twijfelt over welk soort kartonnen display jij het beste kunt gaan gebruiken. Bij Megavista helpen de medewerkers jou graag bij de zoektocht naar het meest geschikte promotiemateriaal! Welke kant je ook op wilt met jouw kartonnen displays, bij Megavista maken ze het in orde.

Aanbevolen artikelen