Hoe kies je als professional jouw groothandel in vloeren?

groothandel vloeren

Ben jij voor je werk regelmatig bezig met het leggen van vloeren? Dan weet je dat het handig is om een vast adres te hebben, dat precies begrijpt wat je nodig hebt. Een leverancier waar je altijd de beste service krijgt en waar bestellen een gemakkelijk proces is. En bovenal: een adres waar je niet te veel betaalt, en snel geholpen wordt!

Bij het kiezen van je vaste groothandel in vloeren zijn er een aantal vereisten die je in de gaten moet houden. Waar moet een goede partij in ieder geval aan voldoen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij je richten op waar jij goed in bent: het leggen van de mooiste vloeren!

1) De beste prijs voor je materialen

De optelsom is simpel: als je te veel betaalt voor je materialen, verdien je niks aan je harde werk als vloerenlegger. De inkoop van je vloeren en andere materialen moet wat ruimte overlaten om een kleine marge door te berekenen aan je klanten! Bij jouw groothandel in vloeren moet je er dus vanuit kunnen gaan dat je nooit te veel betaalt. Daarnaast moet je er niet alleen terecht kunnen voor de vloeren zelf, maar ook voor alle andere materialen die je nodig hebt om een vloer te leggen of te behandelen. Een one-stop-shop, als het ware!

  • Kwalitatief hoogstaande vloeren
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • One-stop-shop met alles voor het leggen van vloeren

2) Snelle levering op locatie

Het laatste waar je als vloerenlegger je mee bezig wil houden, is het ophalen en wegbrengen van je materialen. Die moeten bij voorkeur al aanwezig zijn op de juiste locatie, op het moment dat je daar aan de slag gaat! Een goede groothandel in vloeren zorgt er dus voor dat je vloeren op de locatie van jouw klus geleverd worden, en dat de levertijd je project niet vertraagt. Voor minder hoef je het niet te doen!

3) Een fysieke showroom waar je vloeren kunt bekijken

Een vloer leggen die je nog nooit van dichtbij gezien hebt? Een echte vakman begint er niet aan. Het is belangrijk om tot in detail te weten wat je gaat leggen. Voordat je een vloer aanschaft voor een klant, wil je hem dus eerst in het echt zien en kunnen vergelijken met andere kleuren en soorten. Misschien wil je jouw eindklant wel mee kunnen nemen en de verschillen laten zien! Een goede groothandel in vloeren heeft altijd een degelijke showroom, waar je goed onderbouwd je keuze kunt maken.

4) Verkoopondersteuning met kennis van zaken

Misschien heb je na aankoop nog een vraag over de samenstelling van je vloer, of de beste manier om hem te behandelen. Dan wil je met jouw vraag terecht kunnen bij een mede-vakman. Iemand die ervaring heeft in het leggen van vloeren, en de benodigde details weet over wat hij verkoopt. Iemand die jouw taal spreekt, en je kan helpen het beste uit de vloer in kwestie te halen. Goede klantenservice bestaat bij een groothandel in vloeren uit expertise delen en nét die stap verder gaan voor je klant.

Een partner waar je op kan bouwen

Samengevat: je wil voor jouw vaste groothandel in vloeren een partij in de arm nemen die niet alleen betrouwbaar overkomt, maar het ook echt is. Een bedrijf dat weet wat jij dagelijks meemaakt en weet hoe ze daar op in moeten spelen. Dat weet hoe het jouw vak makkelijker maakt met goede materialen, een goede prijs en uitstekende service!

Wordt Floormade jouw nieuwe vaste adres?

Zie je door de bomen het bos niet meer in jouw zoektocht naar een goede vloerenhandel? Kies dan voor Floormade. Zo weet je zeker dat je altijd voor een betrouwbare partij kiest, die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Laten we het maar Noordelijke nuchterheid noemen! Bezoek de website eens en ontdek wat ze voor jou als professional kunnen doen.

Aanbevolen artikelen