Toonbankdisplays

Wil jij de boodschap van jouw bedrijf op een prachtige wijze onder de aandacht kunnen brengen? Dan zijn toonbankdisplays misschien wel hetgeen waar je naar op zoek bent! Toonbankdisplays is één van de vormen waarmee je als ondernemer kunt uitstralen waar jouw bedrijf voor staat en het extra onder de aandacht brengen.

Wat is een toonbankdisplay?

Een toonbankdisplay is een kleine display van karton. Deze kan op bijvoorbeeld een balie staan, maar ook goed dienst doen naast de kassa, op een toonbank of op een bureau. In die zin is een toonbankdisplay dus multi-inzetbaar. Toonbankdisplays worden ook wel ‘baliedisplays’ genoemd.

Voordelen toonbankdisplay

Toonbankdisplays kennen verschillende voordelen. Het grote voordeel is dus dat jij de boodschap van jouw bedrijf op een mooie manier richting klanten of potentiële klanten kunt uitdragen. Bovendien heb je een toonbankdisplay door de gemakkelijke montage al snel staan en kunnen ze mooi worden gebruikt in combinatie met flyers, folders, visitekaartjes en ander promotiemateriaal.

Displays van Megavista

Eén van de aanbieders van toonbankdisplays, is Megavista uit Assen. Dit bedrijf kan jou op verschillende manieren helpen aan promotiemateriaal en displays voor bij jou op de toonbank. Het bedrijf staat erom bekend dat het maatwerk kan produceren. Dat wil dus zeggen dat voor ieder vraagstuk dat jij hebt omtrent promotiemateriaal, een passende oplossing kan worden geboden.

Uitgebreid aanbod

Het aanbod op het gebied van toonbankdisplays is behoorlijk groot. Hierdoor kun je altijd kiezen voor een bepaald formaat die helemaal aansluit op de wensen en behoeftes die jij hebt. En is een toonbankdisplay toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Niet getreurd! Bij Megavista bieden ze ook verschillende andere soorten displays aan.

Advies op maat

Door het grote aanbod kan het natuurlijk zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Twijfel je over welke soort display het meest geschikt is voor het vertonen van de boodschap van jouw bedrijf? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van Megavista! In overleg met jou kunnen deze professionals dan het best geschikte promotiemateriaal selecteren voor jouw doeleinde.

Aanbevolen artikelen