nieuws

Dirkzwager lanceert e-boek ‘Food & Agri’

Wetgeving

Dirkzwager advocaten & notarissen lanceert een e-boek met daarin diverse artikelen die ondernemers in de food- en agribranche verder helpen als het gaat om juridische zaken. 

Dirkzwager lanceert e-boek ‘Food & Agri’

Dirkzwager heeft haar kennis en ervaring samengebracht in de branchegroep Agro & Food. Daarin werken advocaten en notarissen nauw samen in de advisering van bedrijven en instellingen in de agro- en foodsector. De ketens en de daarmee samenhangende dienstverlening in deze sector is veel omvattend. Het gaat dan ook aansprakelijkheids-, schade en verzekeringsrecht, ondernemeningsrecht, vastgoed- en bestuursrecht, intellectueel eigendom en reclamerecht. Als ondernemer krijg je met het hele juridische spectrum te maken. In het gratis te downloaden eBook zijn diverse artikelen gebundeld die ondernemers in de food- en agribranche verder helpen als het gaat om juridische zaken.


Reageer op dit artikel