nieuws

NBC lanceert Foodbase Wageningen

Onderzoek

Foodbase Wageningen is de naam die het NBC voortaan gebruikt voor activiteiten buiten de eigen sector. Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is al geruime tijd ook in andere verssectoren dan de bakkerij actief.

NBC lanceert Foodbase Wageningen

Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is van origine het kennis- en adviescentrum voor de bakkerijbranche. Tegenwoordig richt het NBC zich ook op andere sectoren uit de versbranche, zoals de slagerij-, vis-, en groentebranche. De naam NBC vormt een struikelblok in deze branches, waardoor er voor de nieuwe naam Foodbase is gekozen.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de strategie en communicatieplan van Foodbase. Zodra hier meer over bekend is, komt Foodvisie hier op terug.

Reageer op dit artikel