nieuws

Lekkerste Broodje On the Move te krijgen op Schiphol

Innovatie

In de serie wedstrijden Lekkerste Broodje een nieuwe categorie dit jaar: On the Move. De winnaar van de eerste editie van Lekkerste Broodje On the Move is Djeriano Sint van Sheraton Shiphol met zijn creatie The Road Runner, met pittige kip.

Lekkerste Broodje On the Move te krijgen op Schiphol

Tankstations, luchthavens, treinstations, overal kunnen reizigers terecht voor versbelegde broodjes. In totaal deden 15 outlets mee aan de nieuwe categorie in de Lekkerste wedstrijden.

Djeriano Sint van Sheraton Schiphol eindigde met evenveel punten bovenaan als Willem van Huissteden van Vishandel Van Huissteden op Vlieland, die een broodje had met hete makreel. De hanteerbaarheid en toegankelijkheid van Sints broodje gaf uiteindelijk de doorslag.

‘Ik ben met dit broodje dicht bij mijn roots gebleven’, zegt Sint. ‘Ik ben een groot liefhebber van kip.’ Het broodje, The Road Runner met pittig gemarineerde kip en salade, staat nu nog niet op de kaart bij Sheraton Schiphol, maar is heel binnenkort wel in het hotel verkrijgbaar.

> Bekijk hier een sfeerverslag van de wedstrijd Lekkerste Broodje On The Move

Reageer op dit artikel