nieuws

Rosman nieuwe ceo Group of Butchers

Geen categorie

Remko Rosman is benoemd tot ceo van Group of Butchers. Rosman komt van MPS meat processing systems. Het huidig management Vissers en Wolf blijven een commerciële rol vervullen.

Rosman nieuwe ceo Group of Butchers

Dat maakt Group of Butchers bekend. Remko Rosman zal volgens het persbericht het team dagelijks gaan leiden en de aankomende acquisities begeleiden. ‘De aanstelling van Remko Rosman als CEO past in de al ingeslagen weg waarin de structuur van Group of Butchers verder wordt geprofessionaliseerd en de voorwaarden worden gecreëerd om het bedrijf de komende jaren verder te laten groeien. Remko Rosman was de afgelopen 10 jaar CEO van MPS meat processing systems.’

Shell

Rosman heeft naast zijn vleeskennis een achtergrond op nationaal en internationaal niveau bij Shell, McKinsey & Company, Philips en Yageo Corporation. Tot 1 april a.s. bekleedt Rosman de functie van Managing Director bij Marel Meat (waar MPS vorig jaar onderdeel van is geworden).

Buy-and-build

Group of Butchers heeft 350 medewerkers in zes fabrieken in Nederland en België. De onderneming draait een omzet van meer dan € 125 miljoen. Group of Butchers staat ook bekend vanwege zijn goede relatie met de handel. Het bedrijf won verschillende keren de Industributietrofee. ‘Group of Butchers heeft de afgelopen 3 jaar vijf familiebedrijven overgenomen om zijn marktpositie verder te versterken en het assortiment te verbreden en is met steun van Equistone Private Equity de volgende fase van buy-and-build ingeslagen’, aldus het bedrijf.

Reageer op dit artikel