nieuws

Inschrijvingen voor SIAL Paris 2018 geopend

Foodtrends

De internationale voedingsmiddenvakbeurs SIAL vindt van 21 t/m 25 oktober 2018 plaats in Parijs. De inschrijvingen hiervoor zijn in volle gang. De beurs heeft dit jaar enkele maanden eerder dan gebruikelijk het exposantenplatform geopend. Vanuit Nederland heeft het overgrote deel van de bedrijven dat in 2016 deelnam aan de beurs zich alweer aangemeld.

Inschrijvingen voor SIAL Paris 2018 geopend
Archief Vakmedianet

Aan de SIAL Paris 2018 zullen naar verwachting meer dan 7000 bedrijven deelnemen met een stand, waarvan ongeveer 85 procent niet-Frans. De SIAL Paris vult dan ook alle hallen van het beurscomplex Paris Nord Villepinte. In 2016 werd een extra (tijdelijke) hal in gebruik genomen om alle exposanten een plaats te kunnen geven. Voor 2018 wordt de tijdelijke hal uitgebreid omdat de meeste exposanten hebben aangegeven terug te willen komen en nieuwe exposanten eveneens in de rij staan.

Belangstelling uit Nederland groot

Ook vanuit het Nederlandse bedrijfsleven is de belangstelling voor deelname groter dan ooit. Nederlandse exposanten kunnen vanaf 16 m² een individuele stand boeken of vanaf 9 m² inschrijven voor een stand op een van de vele door Gielissen georganiseerde Dutch Pavilions. Vooral voor bedrijven die voor het eerst de stap richting de SIAL Paris zetten is deelname via de landenpaviljoens een interessante optie.

Ruim 70 procent van de 155.700 bezoekers is van niet-Franse nationaliteit en komt met name uit de overige EU-landen, maar ook uit Azië (7 procent), het Midden-Oosten (6 procent), Afrika (5 procent), Zuid-Amerika (4 procent) en Noord-Amerika (4 procent).

Deelnemen aan de beurs

Promosalons Nederland is de Nederlandse agent voor alle beurzen van het SIAL Network. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan één van de SIAL-beurzen kunnen contact opnemen voor het reserveren van een stand of voor het aanvragen van een offerte. Contactpersoon: Cynthia Kuijper (020-4620025, c.kuijper@promosalons.nl).

Reageer op dit artikel