nieuws

Voorjaarsbeurs: drie evenementen in één

Foodtrends

De Voorjaarsbeurs vindt op maandag 13 en dinsdag 14 maart plaats in De CHV Noordkade in Veghel. De beurs is een combinatie van drie evenementen in één: de Voorjaars Speciaalbeurs, de Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs en de Jubileumbeurs van AGF-groothandel Gebroeders van Aarle.

Voorjaarsbeurs: drie evenementen in één
Archief Vakmedianet

De Voorjaarsbeurs is gericht op de speciaalzaken en staat in het teken van eten en drinken. Tijdens beide dagen zullen er veel bijzondere en exclusieve (biologische) producten te zien en te proeven zijn die geschikt zijn voor diverse groepen specialisten: slagers, bakkers, kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels en horeca. De bezoekers kunnen er kennismaken met de producenten en ideeën opdoen op het gebied van verpakkingsmateriaal of cadeauartikelen. Daarnaast kan men genoeg inspiratie opdoen, informatie over de producten krijgen en netwerken met collega’s uit de branche.

Samenwerking

De drie partijen (Voorjaars Speciaalbeurs, de Voets Specialiteiten Voorjaarsbeurs en de Jubileumbeurs) hebben besloten hun evenementen open te stellen voor elkaars publiek. ‘Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten veel inspiratie en concrete ideeën zullen opdoen op de andere beurzen en vise versa’, vertelt Frans van Aarle, directeur van Gebroeders van Aarle.

Partijen

De Voorjaars Speciaalbeurs werd in 2016 voor het eerst gehouden en is een gezamenlijk evenement van zeven bedrijven. De Kaasfabriek, Bier & Co, Jongeneel Verpakking, Kingnuts Raaphorst, Treur Kaas, Bowls & Dishes en Fromagerie Europa verenigen zich hierin en brengen een onderscheidend assortiment food- en non-foodproducten voor de speciaalzaak.

Voets Specialiteiten, delicatessengroothandel uit Schijndel, organiseert voor de zesde keer haar eigen tweejaarlijkse Voorjaarsbeurs, waar een 60-tal leveranciers het uitgebreide assortiment zal laten zien, proeven en verkopen.

AGF-groothandel Gebroeders van Aarle viert deze dagen haar Jubileumbeurs ter ere van het 50-jarig jubileum. De Schijndelse groothandel organiseert regelmatig events en ook deze keer zal het event weer een podium zijn voor opkomende trends en recente ontwikkelingen in de food-branche. Gebroeders van Aarle wil hiermee haar klanten (veelal groentespeciaalzaken, boerderijwinkels, ambulante handelaren en horecaleveranciers) triggeren en handvatten bieden om de trends te vertalen naar praktische mogelijkheden op de werkvloer.

Reageer op dit artikel