nieuws

Jumbo schakelt sterrenkok in voor kerstdiner

Foodtrends

VEGHEL – In de maand december biedt Jonathan Zandbergen, chef-kok van Restaurant Hotel Merlet, klanten van Jumbo inspiratie voor het kerstdiner.

Jumbo schakelt sterrenkok in voor kerstdiner

Hoe de samenwerking tussen Jumbo en de sterrenkok precies gestalte krijgt, blijft nog even geheim laat de supermarktketen weten.

Kerstdiner hoogtepunt feestdagen

‘Ik kijk erg uit naar Kerst’, vertelt Jonathan Zandbergen. ‘Het kerstdiner is voor velen het hoogtepunt van de feestdagen. De meeste mensen doen extra hun best in de keuken en kunnen daarbij wel een beetje hulp gebruiken. Daarom werk ik samen met Jumbo om consumenten te inspireren. We hebben erg leuke ideeën voor het kerstdiner en speciale producten geselecteerd, maar meer verklap ik niet. Dat wordt in december duidelijk’, aldus de chef-kok.

Bereiding kerstgerechten

Iedereen die wil weten hoe met de kerstdagen een kerstdiner op tafel te zetten, kan doordeweeks tussen 17 en 18 uur inspiratie opdoen bij RTL Live, gepresenteerd door Albert Verlinden en Angela Groothuizen.  Jonathan Zandbergen helpt in het programma kijkers met de bereiding van de kerstgerechten.

Talentvol Chef van het  Jaar

Zandbergen is één van de grootste culinaire talenten van Nederland. De sterrenkok van sterrenrestaurant Restaurant Hotel Merlet, ontving eerder de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger en werd deze maand nog uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar.

Reageer op dit artikel