nieuws

Plus bereikt online mijlpaal

Foodtrends

UTRECHT – Plus opent deze maand haar honderdste ophaalpunt. Ook in het thuisbezorgen bereikt de formule een mijlpaal.

Plus bereikt online mijlpaal

Plus Zuidplas in Waddinxveen opent in september een ophaalpunt (pop). Het is daarmee pop nummer honderd van de formule. Ook in het thuisbezorgen groeit Plus. De winkel in Haarlem gaat aan huis leveren en is daarmee de tweehonderdste Plus-supermarkt die start met deze service.

Toenemende online vraag

Tamara Smith-Zonneveld, online en e-commerce manager bij Plus: ‘We merkten onder particulieren een toenemende vraag naar online en flexibel boodschappen doen. Daarom intensiveren wij onze e-commercemogelijkheden steeds meer en zijn wij verheugd dat ook onze ondernemers hier de meerwaarde van inzien, dit mogelijk maken en zo de verbinding met de lokale markt meer invulling geven. Het grote voordeel van een lokale winkel is, dat de boodschappen sneller bij consumenten kunnen worden bezorgd. De boodschappen zijn bovendien in voor hen bekende handen.’

Bestellen via de Plus-app

Of het nu gaat om thuisbezorging of ophalen in de winkel: in beide gevallen bestellen consumenten hun boodschappen op plus.nl of via de Plus-app. De kosten voor het ophalen van de boodschappen in de winkel bedragen €2,50; voor het thuisbezorgen betaalt de klant €6.

Uitbreiding Plus Express

Plus is in de zomer in een viertal winkels gestart met de service Plus Express. Klanten die een bestelling doen bij die winkels, kunnen hun boodschappen diezelfde dag nog thuisbezorgd krijgen of afhalen. Na de start met vier winkels is deze service recent uitgebreid naar ruim dertig winkels. Voor Plus Express betalen consumenten een toeslag van €2,50, waardoor de kosten voor bezorging €8,50 en voor het ophalen €5 zijn.

Reageer op dit artikel