nieuws

Foodvisie komt met groots Foodvisie-event

Foodtrends

Vraagt u zich wel eens af hoe de toekomst voor uw business eruit ziet door alle huidige ontwikkelingen? Het nieuwe Foodvisie-event biedt vanuit verschillende invalshoeken in één dag inzicht, inspiratie en concrete handvatten voor uw dagelijkse praktijk en de toekomst. Experts praten u op dit event bij over trends, concepten en wetgeving in food.

Foodvisie komt met groots Foodvisie-event
Tv-presentator en debatleider Donatello Piras is dagvoorzitter

Foodvisie is een initiatief van de food-titels Distrifood, Foodmagazine, Misset Horeca, Misset Catering, Snackkoerier, Bakkerswereld en Vleesmagazine. Deze unieke samenwerking heeft geleid tot een nieuw Foodvisie-event op 27 juni in de High Tech Campus in Eindhoven. Peter Garstenveld, hoofdredacteur van Distrifood: “Shell gaat verse broodjes en maaltijden verkopen in een nieuw benzinepompconcept. Restaurants gaan maaltijden bezorgen. Dan gaan ineens de bellen rinkelen onze food- en horeca-redacties. Als je zulke dominante titels hebt dan moet je je verantwoordelijkheid nemen. En dat is precies wat we doen met Foodvisie. Het biedt de weerslag van kanaaloverstijgende food-concepten, trends in consumptie en onderzoek. Kortom, alles wat in het speelveld verandert, voor u op een dienblad. En dat gieten we ook nog eens in een geheel nieuw food-event.”

Toonaangevende sprekers

Met een gevarieerd programma en toonaangevende sprekers als Ron Blaauw, Bob Hutten en Steven van Belleghem biedt Foodvisie een dag vol informatie, inspiratie en mogelijkheden om te netwerken met collega’s binnen en buiten uw branche. De bezoeker krijgt concrete handvatten om direct toe te passen in de dagelijkse praktijk en zijn bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Bekijk het volledige programma van het foodvisie-event.

Nationaal Food Onderzoek

Deelnemers aan het Nationaal Food Onderzoek 2016 kunnen gratis kaarten winnen voor het Foodvisie-event.

 

Reageer op dit artikel