nieuws

McDonald’s gaat bedienen en personaliseren

Foodtrends

AMSTERDAM – Gasten worden in de nabije toekomst aan tafel bediend en de keten gaat hamburgers ‘personliseren’.

McDonald’s gaat bedienen en personaliseren

‘Wij willen dat een bezoek aan McDonald’s een ontspannen moment is’, aldus de kersverse hoogste baas in Nederland, Manu Steijaert (44) in een vraaggesprek met het Algemeen Dagblad. ‘Little happiness noemen we dat’, aldus de directeur in het AD.

Groener
Daarnaast wordt de hamburgerreus ‘groener’ en kan de bezoekers straks zelf een persoonlijke hamburger en salade samenstellen. Steijaart: ‘De consument heeft hogere verwachtingen. Wij willen luisteren naar de gast. Onze uitdaging: persoonlijk contact maken, gasten een gevoel van gezelligheid bieden, en tegelijk een groot, succesvol bedrijf blijven.’

Tablets
Ook verschijnen bij McDonald’s binnen afzienbare tijd op elk tafeltje grote tablets van waaraf de bestelling digitaal wordt doorgegeven. Deze zomer volgde de Belg Steijaert zijn landgenoot Jo Sempels op, als directeur McDonald’s Nederland.

Reageer op dit artikel