nieuws

Brasserie Brut opent ice dome voor frozen cocktails

Foodtrends

Brasserie Brut opent maandagavond 14 december de deuren van de opmerkelijke opblaasbare ice dome in Den Haag.

Brasserie Brut opent ice dome voor frozen cocktails

Brasserie Brut heeft  de winter naar Den Haag gehaald. In de ice dome worden frozen cocktails en warme dranken geschonken, plus klassieke kerstfilms getoond tijdens de Ice Dome Movie Nights. Komend en volgend weekend is de unieke iglo voor iedereen toegankelijk.

Drukke week

‘Het belooft een drukke week te worden met kerstborrels, bedrijfsfeesten en de Movie Nights. Misschien is dit wel de start van een nieuwe traditie die we jaarlijks terug laten komen’, zegt Boudewijn Martens, General Manager van Crowne Plaza Den Haag – Promenade. De ice dome is tot en met zondag 20 december geopend op het terrein van het Crowne Plaza Den Haag .

Reageer op dit artikel