nieuws

Eigen bezorgservice voor Amsterdamse restaurants

Foodtrends

The Butcher, The Fat Dog van Ron Blaauw, BoCinq en George Bistro Bistro in Amsterdam laten hun gerechten sinds kort ook bezorgen. Deliveroo, een van oorsprong Londense bezorgservice, maakt de overstap naar Amsterdam.

Eigen bezorgservice voor Amsterdamse restaurants

De Londense delivery service, die in 2013 ontstaat uit een frustratie over bezorgd eten, zet naar eigen zeggen de kwaliteit van zowel de gerechten als de bezorging centraal. ‘Geen standaard fastfood.’ Deliveroo is naast Londen ook actief in Berlijn, Parijs en Dublin.

Deliveroo
Deliveroo, van initiatiefnemer Will Shu, bezorgt gemiddeld in 32 minuten thuis, op kantoor of in het park. Dit kan van 11.30 uur tot 22.30 uur. Naast The Butcher, The Fat Dog en BoCinq doen ook Juice & Salad mee, Brut de Mer, Eetsalon van Dobben en Yoghurt Barn. Bestellingen worden online geplaatst en direct betaald op de website of in de Deliveroo-app. Het restaurant schakelt met een druk op de knop de dichtstbijzijnde bezorger in die de bestelling direct naar de plaats van bestemming brengt.

Reageer op dit artikel