artikel

Ron Blaauw over trends: “Ik ga altijd op mijn gevoel af”

Foodtrends

Hoe denkt horecaondernemer en meesterkok Ron Blaauw over het invullen van de behoeften van gasten en de nieuwste trends in Food? De redactie van Foodvisie vroeg het hem! Bekijk de video en laat u inspireren, in welke branche u ook werkt…

Ron Blaauw over trends: “Ik ga altijd op mijn gevoel af”

Ron Blaauw is één van de sprekers op het Foodvisie-event, een gezamenlijk project van Foodmagazine, Distrifood, Misset Catering, Bakkerswereld, Misset Horeca, Snackkoerier en Vleesmagazine.

“Uit eten kan je heel gelukkig maken, lol aan tafel, met je handen eten.”

Weinig vragen stellen

Wat vindt Blaauw belangrijk om zijn gasten het naar de zin te maken? Welke belangrijke trends ziet hij momenteel in food? “Ik merk dat collega’s in de top toch weinig vragen durven stellen.”

Bekijk het verrassende interview waarin hij weet te enthousiasmeren en te inspireren:

Vervaging grenzen tussen food(retail) en horeca

Tijdens het Foodvisie-event op 27 juni wordt de bezoeker ondergedompeld in trends, concepten en wetgeving. Inspirerende sprekers nemen hen mee in de wereld van de veranderende consument en de vervaging van grenzen tussen food(retail) en horeca.

Het Foodvisie-event vindt plaats op 27 juni op de High Tech Campus in Eindhoven. Dit is op zich al een bijzondere plek met meer dan 140 bedrijven en instituten en zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan toekomstige technologieën en producten. Een inspirerende, toekomstgerichte omgeving, waar u in één dag op de hoogte wordt gebracht van alle relevante trends, concepten en wetgeving binnen zowel food als horeca. Voor vragen of suggesties: foodvisie@vakmedianet.nl

Met een schat aan kennis en ervaring binnen de verschillende markten, heeft het team van Foodvisie een gevarieerd programma met toonaangevende experts en niet-alledaagse sprekers samengesteld. Er vinden zowel plenaire als interactieve sessies plaats, waarbij de nadruk ligt op het  bieden van inzicht en inspiratie vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te netwerken, onder het genot van een hapje en drankje.

Reageer op dit artikel