nieuws

Nieuwe versmarkt in Mall of the Netherlands

Foodconcepten

In Mall of the Netherlands in Leidschendam wordt naar verwachting op 29 maart 2018 een nieuwe versmarkt geopend. Verschillende verswinkels hebben al getekend voor een winkel in de overdekte markthal, die de naam Fresh! gaat dragen.

Nieuwe versmarkt in Mall of the Netherlands
Mall of the Netherlands

Versmarkt Fresh! wordt gevestigd in het voormalige winkelcentrum Leidsenhage en is onderdeel van Mall of the Netherlands. Ontwikkelaar Unibail-Rodamco heeft verschillende versspecialisten weten te strikken voor een winkel in het nieuwe verscentrum. Onder meer de Spaanse hamspecialist Ibericus, ijssalon Luciano, nootwinkel De Nootzaak van Genieten, kruidenverkoper Spices of Marrakech, specialist in de Aziatische keuken Wah Nam Hong Asian Market, vishandel Henk Kraan en Vitaminstore hebben getekend voor een winkel in Fresh!, meldt RetailNews. De verswinkels die al in het winkelcentrum gevestigd zijn krijgen een upgrade. 

In de versmarkt komen alleen winkels met voedingsmiddelen en versproducten, gericht op de dagelijkse boodschappen. Daarnaast worden er met regelmaat evenementen georganiseerd, zoals kooklessen, proeverijen en demonstraties. Fresh! is het eerste onderdeel van Mall of the Netherlands dat wordt opgeleverd. Het hele winkelcentrum opent pas in 2019. 

Mall of the Netherlands komt in de plaats van winkelcentrum Leidsenhage. Het bestaande winkelcentrum wordt daarvoor met veertigduizend vierkante meter uitgebreid. 

Reageer op dit artikel