nieuws

La Place opent in Hudson’s Bay warenhuizen

Foodconcepten

La Place opent in september vijf restaurants en vier cafés in de nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Maastricht, Almere, Breda, Den Bosch, Zwolle, Tilburg. Dit zijn de eerste La Place restaurants die worden geopend in de warenhuizen.

La Place opent in Hudson’s Bay warenhuizen

La Place gaat in de restaurants dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. De nieuwe restaurants en cafés bestaan uit een centraal plein met open keuken. Daarnaast beschikken de restaurants over diverse marktkramen waar gerechten en dranken worden bereid.

Terug in de binnenstad

‘We zijn blij dat we met onze intrek in de prachtige nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay terugkeren naar bekend terrein – voorheen de warenhuizen van V&D – middenin de binnenstad. Zo kunnen wij onze vertrouwde en nieuwe gasten weer laten genieten van ons dagverse aanbod’, zegt managing director Bart van Den Nieuwenhof.

Lees ook: La Place op plek 7 Misset Horeca Top 100

La Place en Hudson Bay

La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo La PlaceGroep Holding. Voor het eerst sinds de start van Hudson’s Bay, vestigt het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada, met 10 nieuwe winkels in Nederland in 2017, en een online shopping omgeving op hudsonsbay.nl.

Reageer op dit artikel