nieuws

Eerste La Place restaurant opent in voormalig AC-restaurant

Foodconcepten

De directie van de restaurantketen en Jumbo Supermarkten openen op donderdag 6 juli de deuren van een nieuw selfservice restaurant aan de Meiberg A2 in Nederweert. Dit is het eerste AC-restaurant dat is omgebouwd volgens de formule van La Place, waarna er nog een reeks aan vestigingen zal volgen. Bovendien breidt La Place internationaal uit.

Eerste La Place restaurant opent in voormalig AC-restaurant

Bart van den Nieuwenhof, directeur van La Place, zal samen met de directie van Jumbo en restaurantmanager René Bremen, het feestelijke startsein geven voor de opening van La Place Nederweert. Het restaurant bestaat uit een centraal plein met een open keuken en verschillende marktkramen waar dagelijks de heerlijkste gerechten en dranken vers worden bereid met natuurlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten.

Ontbijt, lunch en diner

Alle medewerkers van de AC Restaurants zijn overgenomen en worden omgeschoold tot een La Place-professional. Zij kunnen dan ook de eigen, unieke recepten onder de ogen van de klant klaarmaken. La Place gaat in Nederweert dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, sandwiches, salades en soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijke gerechten van de grill. Uiteraard kunnen gasten ook bij het restaurant terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. In het brede aanbod van het restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Gezellige zitjes en wifi

‘We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het gerenoveerde restaurant is huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels. Gasten kunnen er zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken’, vertelt restaurantmanager Réne Bremen. Het nieuwe selfservice restaurant biedt binnen ruimte aan 330 gasten en buiten is plaats voor 165 bezoekers.

La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen. Er worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de klant bereid. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.
Reageer op dit artikel