nieuws

Foodtruckplein The Food Lab geopend op High Tech Campus

Foodconcepten

Op het terrein van High Tech Campus in Eindhoven is het Foodtruckplein The Food lab geopend. Het plein biedt ruimte aan vier foodtrucks, een gerecyclede kas, natuurlijke zitplekken en kleurrijke picknickbanken. Het plein is een initiatief van Eurest, de facilitair partner van de High Tech Campus en verantwoordelijk voor het totale restaurantconcept ‘The Strip’.

Foodtruckplein The Food Lab geopend op High Tech Campus

Het Foodtruckplein is ontstaan nadat medewerkers die aan de rand van de Campus werken, aangaven dat ‘The Strip’ voor hen te ver weg was. Om hen te ontzorgen en de afstand tot lunchmogelijkheid te verkleinen, werd gestart met foodtrucks op het grasveld naast The Strip . Dit bleek zo’n groot succes, dat de trucks inmiddels een vaste plek op de campus innemen. Collin Goedhart, werkzaam voor Eurest als communitymanager bij High Tech Campus: ‘Met het plein willen we mensen echt een alternatief bieden voor ‘The Strip’. The Food Lab is een plek waar mensen graag samenkomen, en waar food en fun de Campus Community verbindt. Gasten kunnen genieten van de meest uiteenlopende soorten streetfood, het is echt een volwaardige aanvulling op de andere restaurantconcepten.’

Leestip: High Tech Campus: Foodtrends in de praktijk

Door te werken met verschillende hoogtes in het landschap, ontstaat er een golvend effect waar mensen beschut kunnen lunchen. Het zitgebied is uitgebreid, en bij regen en kou kan er geluncht worden in de gerecyclede kas. Goedhart: ‘Het terrein ademt nu de sfeer van een festival, maar dan op de Campus. Medewerkers en gasten van de Campus kunnen bij de trucks terecht voor Indonesische saté, barbecuegerechten en diverse gezonde maaltijden.’

Wedstrijd voor de lancering 

Foodtruckplein The Food LabVoor de lancering van het Foodtruckplein The Food Lab, is aan wedstrijd uitgeschreven om de meest leuke naam te verzinnen voor dit initiatief. In totaal zijn er 260 reacties binnen gekomen, waarna de keus is gevallen op de naam The Food Lab. Goedhart: ‘Wij zijn continu in gesprek met onze gasten om het aanbod te verbeteren, en vonden het ook erg belangrijk om hen te betrekken bij het nieuwe plein. De interactie die hierdoor ontstaat is fantastisch; het is nu echt een plek van iedereen. We zijn gevallen voor deze naam, omdat het verwijst naar de oorspronkelijke naam van de Campus: Philips Natlab.’

Reageer op dit artikel