nieuws

Foodconcept Eat Lean richt zich op gezondheid medewerkers

Foodconcepten

Op het hoofdkantoor van PwC in Amsterdam kunnen medewerkers en gasten sinds deze week terecht bij het nieuwe en unieke cateringconcept Eat Lean dat ontworpen is door ISS Facility Services. Het concept richt zich sterk op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers en gasten van PwC. ‘Gezond eten zorgt ervoor dat je beter functioneert in het dagelijks leven. Eat Lean gezond zorgt daarmee voor een actieve (werk)houding en uiteindelijk hogere productiviteit.’

Foodconcept Eat Lean richt zich op gezondheid medewerkers

Bij PwC staat Activity Based Working centraal en wordt er continu gekeken hoe dit nog verder en beter kan worden ontwikkeld. Ook het nieuwe cateringconcept van Eat Lean sluit hier met de ruime openingstijden bij aan. Hiermee wordt door het gehele pand onderlinge samenwerking, flexibiliteit, transparantie en efficiëntie gecreëerd en gestimuleerd.

Doel: bijdragen aan een gezonde productiviteit

Marjolein Kurstjens, Demand Manager bij PwC: ‘Binnen Activity Based Working zorgen we voor een inspirerende en afwisselende werkomgeving, passend bij alle voorkomende activiteiten van ons bedrijfsproces. Het doel is medewerkers optimaal te ondersteunen in hun werk en bijdragen aan een actieve (werk)houding en gezonde productiviteit. Het concept Eat Lean stimuleert onze medewerkers bewuster keuzes te maken, energie en goede voedingsstoffen tot zich te nemen om daarna weer gesterkt aan het werk te gaan. Als je goed eet, voel je je fit en functioneer je beter.’

Iedere dag verse en voedzame producten

Bij Eat Lean treffen gasten iedere dag verse, voedzame en smakelijke producten aan die variëren van vitaminerijke salades, koolhydraatarme lunchopties en voedingsrijke super foods tot energiegevende snacks, smooties en ontbijt. Er wordt veel met groenten, vis en kip gewerkt en slechte vetten, suiker en andere onnodige toevoegingen worden zo veel mogelijk vermeden. Alle producten zijn samengesteld met een voedingsdeskundige, zijn geschikt voor diverse levensstijlen (waaronder halal) en bevatten maximaal 500 calorieën. Dit maakt het aanbod voor iedereen toegankelijk. Grote aandacht gaat uit naar de herkenbaarheid van het assortiment: alle items zijn te herkennen zijn aan de labels die veel informatie bieden over de producten, wat gasten helpt in het maken van een keuze die past bij hun lichamelijke behoefte.

Het Eat Lean concept is een vertaling van de samenwerking tussen PwC en ISS waarin transparantie, efficiëntie en flexibiliteit voor beide partijen centraal staan.

Reageer op dit artikel