nieuws

Sligro neemt Belgische groothandel over

Foodconcepten

Sligro neemt de Belgische groothandel ISPC over. Dit hebben beide bedrijven bekendgemaakt. Sligro neemt alle aandelen van Exquisite Food en dochterondernemingen ISPC International, ISPC Gent, Exquisite Seafood en Océan Marée over. Al deze bedrijven tezamen staan bekend als ISPC,

Sligro neemt Belgische groothandel over

ISPC is volgens beide partijen een toonaangevende Belgische groothandel met zowel zelfbedienings- als bezorgvestigingen in Gent en Luik. Tevens beschikt ISPC over een groothandel in verse vis in Brussel. De Belgische onderneming behaalde in 2016 een omzet van €86 miljoen. ISPC telt 250 medewerkers. Over de hoogte van de aankoopsom worden door Sligro en ISPC geen mededelingen gedaan.

De overname zorgde ervoor dat Sligro op het Damrak maandag in de belangstelling stond. De koers van het bedrijf, steeg tijdens de ochtendhandel in Amsterdam met 0,3 procent.

Leestip:
Meer over Sligro op Missethoreca.nl 

Reageer op dit artikel