nieuws

Samenwerking graanverwerkers Meneba en Codrico Rotterdam

Foodconcepten

De directies van Meneba en Codrico Rotterdam gaan vanaf nu intensief samenwerken. Beide internationaal opererende bedrijven zijn actief in de verwerking van granen tot hoogwaardige ingrediënten voor de levensmiddelen- en diervoedingsindustrie.

Samenwerking graanverwerkers Meneba en Codrico Rotterdam

Op deze wijze kunnen de markten waarin beide bedrijven actief zijn effectiever worden bediend en kan er klanten een breder portfolio aan producten worden geboden.

De samenwerking beperkt zich niet tot een gezamenlijke marktbewerking. André van der Padt, directeur Meneba: ‘Met deze samenwerking zullen wij een relevant en vernieuwend productaanbod bieden, waardoor de inzetbaarheid van zowel tarwe als maïs gerelateerde producten nieuwe perspectieven bieden aan onze klanten.’ Joes van Genuchten, directeur Codrico Rotterdam vult aan: ‘De gezamenlijke kennis van de verwerking van zowel tarwe, maïs, peulvruchten en de applicatiemogelijkheden naast toegang tot elkaars (internationale) klantenportfolio zal resulteren in de mogelijkheid nog beter in te spelen op de marktbehoefte en de groeistrategie van beide ondernemingen verder te versterken.’

Reageer op dit artikel