nieuws

Foto’s: eerste restaurant Johnny’s Burger Company

Foodconcepten

Het eerste restaurant van Johnny’s Burger Company is deze week in Rotterdam geopend. Twee ondernemers uit de buurt bestieren de zaak op de West-Kruiskade.

Foto’s: eerste restaurant Johnny’s Burger Company

Johnny’s Burger Company, opgericht in 2011, is een franchiseformule met alleen maar halalproducten. Inclusief het nieuwe restaurant heeft de formule nu zestien franchisenemers in Nederland. De andere vijftien zijn alleen gefocused op take away en delivery.

American diner

Volgens een woordvoerder is de nieuwe zaak in Rotterdam geen cafetaria, maar een mix tussen een hip restaurant en een American diner. Toch is het restaurant gefocust op een snelle maaltijd en er is geen bediening aan tafel. Het restaurant heeft 74 zitplaatsen en het pand het een totale vloeroppervlakte van 170 vierkante meter.

Huisgemaakte milkshakes

Het restaurantconcept wijkt af van de franchiseformule doordat er geen delivery plaatsvindt. Take away is wel mogelijk. Daarnaast komen er extra’s op het menu die niet op de standaard franchiseformule staan, zoals huisgemaakte milkshakes. Het restaurant is dagelijks geopend van 12:00 tot 22:00 en op vrijdag en zaterdag tot middernacht.

De Rotterdamse zaak is een pilot. Als deze succesvol blijkt te zijn, wil de Johnny’s Burger Company meer restaurants in de grote steden openen.

Reageer op dit artikel