nieuws

Dudok Patisserie opent vestiging in Amsterdam

Foodconcepten

Naast Rotterdam krijgt nu ook Amsterdam een Dudok Patisserie. Vanaf woensdag 4 januari kunnen Amsterdammers terecht bij Dudok Patisserie in het zakendistrict de Zuid-as voor zoete en hartige taarten, muffins, koeken, croissants en quiches.

Dudok Patisserie opent vestiging in Amsterdam

Na weken verbouwen is de eerste Dudok Patisserie in Amsterdam een feit. Op 4 januari gooit de nieuwe patisserie, waar de Belg Olivier Hutsebaut de scepter gaat zwaaien, haar deuren open. Met een plek middenin het zakendistrict van Amsterdam wil Dudok de hardwerkende Amsterdammer bedienen.

Taarten voor thuis

De taarten kunnen besteld en afgehaald worden, maar kunnen ook bij Dudok Patisserie genuttigd worden met een kop koffie of thee. Alle zoete baksels worden versgebakken in de Dudok bakkerij in Numansdorp en gemaakt van ingrediënten die 100 procent natuurlijk zijn. De muffins en koekjes worden afgebakken in de patisserie.

Rood staal

De inrichting van de nieuwe zaak heeft een warme uitstraling door het gebruik van rood staal, lichtgrijs travertin en houten meubels. De zaak heeft enorme raampartijen die tot aan het plafond rijken.

Traktatie

Om de buurt kennis te laten maken met de overheerlijke zelfgebakken ambachtelijke baksels deelt de nieuwe Dudok Patisserie op woensdag 4 januari stukjes taart uit. De traktaties worden in de buurt uitgedeeld met een rondrijdende bakfiets.

Reageer op dit artikel