nieuws

Sligro koopt kerstcadeaubedrijf Tintelingen

Foodconcepten

VEGHEL – Groothandels- en supermarktconcern Sligro neemt kerstcadeaubedrijf Tintelingen over.

Sligro koopt kerstcadeaubedrijf Tintelingen

Die onderneming regelt voor werkgevers het geven van kerstgeschenken aan het personeel. Tintelingen verrast de ontvangende medewerkers dan met cheques, die ze kunnen inwisselen voor een echt cadeau.

Traditionele kerstpakketten

Sligro behoort al tot de grootste kerstpakkettenleveranciers van Nederland. Het concern zet vooral in op traditionele kerstpakketten en werkt op bescheiden schaal met partners, via zogeheten onlinekeuzegeschenken. Door de overname van Tintelingen krijgt Sligro in beide marktsegmenten een toonaangevende positie.

250.000 Cadeaus

Er is geen overnamesom bekendgemaakt. Het in 2003 gestarte Tintelingen was vorig jaar goed voor een omzet van €8 miljoen. Er werden daarbij ruim 250.000 cadeaus verzorgd. Voor het lopende kerstseizoen wordt een significante groei verwacht.

 

Reageer op dit artikel