nieuws

Vernieuwde Family opent in Honselersdijk

Foodconcepten

Family-ondernemer Cor-Jan Treffers en franchiseorganisatie FHC Formulebeheer openen maandag 14 november een vernieuwde en moderne Family in Honselersdijk. Deze zaak is echter meer dan een cafetaria, vertelt de ondernemer.

Vernieuwde Family opent in Honselersdijk

Cor-Jan Treffers, een cafetariaondernemer in hart en nieren, runde twaalf jaar lang samen met zijn vrouw Monique een Family in Naaldwijk. Zijn doel was echter een moderne cafetaria waar mensen een ‘wauw-gevoel’ van krijgen. Toen Treffers de kans kreeg cafetaria Scholtes in Honselersdijk over te nemen, greep hij deze met beide handen aan.

De nieuwe Family in Honselersdijk is het resultaat van vele uren brainstormen tussen Cor-Jan Treffers en FHC Formulebeheer. A3 Interieurbouw en partner F1stcool, die de nieuwe zaak hebben ontworpen en gebouwd in samenwerking met de ondernemer, waren daar vanaf het begin bij betrokken. Treffers hoopt ook klanten van de vorige cafetaria te mogen verwelkomen. ‘Iedereen blijft hier welkom voor een snelle hap of smakelijke snack.’ De nieuwe zaak  is ontworpen en gebouwd door A3 Interieuwbouw en F1rstcool bv uit Lelystad.

Brasserie

En Treffers wil nog meer aanbieden. ‘Bij Family Treffers kun je ook prima terecht voor een gezonde maaltijd of heerlijke kop koffie met appelpunt. We zijn niet alleen een cafetaria maar ook een brasserie waar je kunt lunchen of dineren. Daarnaast verzorgen we ook catering.’

Tijdens een openingsfeest op zondag 13 november kan iedereen kennis komen maken met ‘de cafetaria van de toekomst’, tijdens een openingsfeest met proeverijen, vermaak voor de kinderen en een optredens van onder meer Dries Roelvink.

Reageer op dit artikel