nieuws

The Black Fox: Uit eten in de slagerij

Foodconcepten

Bas Hoebink heeft recent zijn derde horecabedrijf, The Black Fox in Nijmegen geopend. The Black Fox is een combinatie van een ambachtelijke slagerij, restaurant en bar.

The Black Fox: Uit eten in de slagerij
Foto's: The Black Fox

Het bedrijf is gevestigd in twee panden en na een proefperiode, die is gestart in augustus, is het gehele bedrijf vanaf november geopend. In de toekomst wilt Hoebink er slagersworkshops organiseren, bijvoorbeeld worsten maken of een heel varken uitbenen.

‘Het slagersvak is een fantastisch beroep’, aldus Hoebink. ‘Spijtig dat het steeds meer verdwijnt. De ambachtelijke slager zie je bijna niet meer in de winkelstraten, iets dat ik graag wil veranderen. En de verrassende combinatie van slagerij met horecagelegenheid is iets wat mij aanspreekt. Waar kan je nou letterlijk in de slagerij eten?’ The Black Fox is zeven dagen per week geopend vanaf 10 uur in de ochtend en men kan er terecht voor ontbijt, lunch, diner of een borrel. Maar er kan ook vlees voor thuis gekocht worden.

Derde bedrijf

Bas Hoebink (33) opent met The Black Fox zijn derde horecabedrijf in 5 jaar. Eerder startte hij al de Firma en met de Meesterproef was hij genomineerd voor een Venuez Award. De Meesterproef is het eerste, nog bestaande bedrijf, dat gevestigd is op het Honigcomplex. In de toekomst wilt Hoebink verder groeien met onderscheidende concepten om meer variatie in het horecalandschap te creëren.

Reageer op dit artikel