nieuws

Food hotspot Sumsum & Co opent in Amsterdam

Foodconcepten

Amsterdam heeft er een nieuwe food hotspot bij! Sumsum & Co aan de Heiligeweg nummer zeven is een nieuw type food store waar delicatessen uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië worden verkocht.

Food hotspot Sumsum & Co opent in Amsterdam

De producten van Sumsum & Co zijn gifvrij en diervriendelijk tot stand gekomen en dus ook geschikt voor veganisten. Naast Halva, een zijdezachte zoete snack die ook als dessert wordt genuttigd, wordt ook Tahini verkocht. Beide producten worden gemaakt van sesamzaad dat barstensvol zit met gezonde mineralen, proteïnen en vitamines. Het sesamzaad dat de chefs van Sumsum & Co gebruiken is van de hoogste kwaliteit.

Halva kan de hele dag door worden gegeten en Tahini wordt van oudsher veelal gebruikt als dressing op vlees en andere gerechten maar kan ook als smeersel worden gebruikt om broodjes en andere lekkernijen te verfijnen. Naast deze twee kenmerkende producten die in wel 25 smaken verkrijgbaar zijn verkoopt Sumsum & Co ook de theesoorten van Yes Tea, exotische dadel- en sesam koekjes, rijk gevulde ontbijtgranen en dadelsiroop.
Reageer op dit artikel