nieuws

Nick Bril met foodtruck op ADE

Foodconcepten

Naast de gebruikelijke internationale producers die Amsterdam Dance Event (ADE) jaarlijks met zich meebrengt, staat dit jaar ook topkok Nick Bril van tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen op de line-up met een foodtruck.

Nick Bril met foodtruck op ADE

Evenementorganisatie Click en technoclub Labyrinth presenteren gezamenlijk een uniek programma voor het ADE. Tijdens het evenement, wat op 21 tot en met 23 oktober plaatsvindt in Dok Amsterdam, stelt Nick Bril van The Jane Antwerp een speciaal streetfoodmenu samen.

Str-eat food

Voor Str-eat food worden gerechten gemaakt met als inspiratie de dj’s die op het programma staan.

Click

Het jaarlijkse feest Click verplaatst zich voor ADE drie dagen lang naar Dok, direct aan het IJ. De line-up bestaat verder onder meer uit FLying Circus, This and That, Cassy, Obscura en Do Not Sleep.

 

 

Reageer op dit artikel