nieuws

Verse hamburgers langs snelweg bij AH to Go

Foodconcepten

In de nieuw te openen AH to Go, in een BP langs de A20 nabij Rotterdam, gaat supermarktketen Albert Heijn onder meer versgebakken hamburgers verkopen. In maart van dit jaar kondigden Albert Heijn en BP hun samenwerking al aan. In totaal komen er zes proeflocaties.

Verse hamburgers langs snelweg bij AH to Go

Het nieuwe snelwegoffensief van Albert Heijn begint op 6 september, met de opening van een AH to Go bij een BP aan de A20 in de buurt van Rotterdam. Het betreft de vierde poging van de marktleider. De komst van de AH to Go werd al enkele weken met duidelijk aan de snelweg zichtbare borden aangekondigd voor automobilisten die vanuit Rotterdam via de A20 richting Gouda rijden.

Samenwerking werd al in maart van dit jaar aangekondigd

Op 24 augustus ging BP De Vink dicht om met de AH to Go binnen de muren enkele weken later te heropenen. In maart van dit jaar kondigden Albert Heijn en BP hun samenwerking al aan. In totaal komen er zes proeflocaties. ‘Wij weten dat onze klanten steeds vaker etenswaren voor directe en latere consumptie in onze shops kopen. Hier spelen wij op in door samen met Albert Heijn To Go een gevarieerd aanbod te creëren om aan deze groeiende behoefte te voldoen’, zo stelde Ruben Beens die binnen BP verantwoordelijk is voor de retailactiviteiten.

Indeling van de AH to Go langs de snelweg

De eerste indruk van de nieuw geopende vestiging: Bij de ingang koffie, daarnaast toiletten. Vervolgens salades, sappen en uiteindelijk de bakkerij en de kassa’s. In het midden staan meubels voor snacks, fruit, ontbijt en zelfzorg.

Bekijk de eerste foto’s van de AH to Go bij BP op Distrifood.nl.

Reageer op dit artikel