nieuws

Slagerij Zuidhof verkoopt ook brood en banket

Foodconcepten

Bakkerij Henk Post uit Ten Boer opende afgelopen week samen met slagerij Zuidhof een nieuwe winkel in Bedum onder de naam Zuidhof’s VERS. Inwoners van Bedum kunnen hierdoor voortaan bij de ambachtelijke slager ook terecht voor ovenvers brood en banket, en groente en fruit.

Slagerij Zuidhof verkoopt ook brood en banket
De dagelijkse boodschappen in een oogopslag. Foto: Zuidhof

Consumenten kunnen dagverse producten en service vinden onder één dak in koopcentrum Beemshop in het Groningse Bedum. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en kent voldoende parkeergelegenheid.

Groninger koek

Slagerij Zuidhof heeft voor de levering van brood en banket ambachtelijk bakker Henk Post uit Ten Boer gevraagd. Post bakt iedere nacht op traditionele wijze brood en de bakkerij heeft een eigen banket afdeling. Ook kadetten, croissants, de Groninger koek en roggebrood worden door de bakker geleverd aan Zuidhof’s VERS.

Uit de regio

De slager heeft het assortiment daarnaast uitgebreid met eerste klas groente en fruit van het seizoen en verse scharreleieren, die net als de aardappelen uit de provincie komen.

Het nieuwe concept is met veel belangstelling en enthousiasme ontvangen door het publiek, volgens de bakker. ‘Ze hebben zich laten verrassen door de ruime keuze voor de dagelijkse boodschappen.’

Bakkerij Henk Post heeft tevens een vestiging in Middlestum.

Reageer op dit artikel