nieuws

Verse friet en versgebakken vis bij Jumbo

Foodconcepten

De Jumbo in Winterswijk wordt de eerste winkel van de supermarktketen waar klanten ter plekke friet en versgebakken vis kunnen consumeren.

Verse friet en versgebakken vis bij Jumbo

De supermarkt aan de Europalaan 105 gaat vanaf woensdag 7 september tijdelijk op slot voor een verbouwing, waarna de deuren 21 september weer worden geopend. Na de heropening kunnen de klanten in de zogeheten foodcorner, voorzien van zitjes, onder meer terecht voor friet en versgebakken vis. Dat bevestigt Jumbo-woordvoerder Laura Valks-Piessens tegen Distrifood.

Meer winkels met friet

Volgens Valks-Piessens valt niet uit te sluiten dat er op termijn meer Jumbo’s met een foodcorner friet en versgebakken vis gaan verkopen. ‘Dat bekijken we bij Jumbo per marktgebied.’ Naast friet en vis, kunnen klanten in Winterswijk in de foodcorner tevens terecht voor gegrild vlees en verschillende snacks.

Smoothies, pizza’s en sushi

Daarnaast is er straks in de Jumbo een assortiment verse smoothies en sappen te vinden en is er een tap voor verse yoghurt. Ook worden er verse pizza’s verkocht die klanten mee kunnen nemen of in de foodcorner kunnen opeten. Distrifood meldde eind mei al dat de supermarktketen na de zomer verschillende versmodules gaat uitrollen, waaronder modules met verse pizza’s en sushi.

Meer parkeerplaatsen bij de winkel

Op de wijnafdeling in Winterswijk is na de verbouwing ook wijn in dozen verkrijgbaar en een breed aanbod aan diepvriesvlees, -schepvis en -gevogelte. Tevens worden er verschillende Duitse koffiemerken verkocht. Er komt ook een oplaadpunt voor mobiele telefoons en een kinderspeelhoek die goed zichtbaar is vanuit de foodcorner. De winkel beschikt over een eigen slijterij, een pakketpunt en een Post NL balie. Naast een groter assortiment, zal ook het aantal parkeerplaatsen bij de winkel worden uitgebreid. De Jumbo wordt aangestuurd door filiaalmanager Ibo IJmker.

Reageer op dit artikel