nieuws

Supermarkt met restaurant van start in Den Haag

Foodconcepten

De Aziatisch georiënteerde supermarktketen Amazing Oriental heeft maandag 15 augustus in Den Haag onder meer een supermarkt en een restaurant geopend.  Het restaurant neemt 300 m2 van het totaal oppervlak van 14.000 m2 in. Het restaurant is zeven dagen per week open en telt ongeveer 120 zitplaatsen. 

Supermarkt met restaurant van start  in Den Haag

Het is de eerste supermarkt van Amazing Oriental met een eigen restaurant. Dit restaurant is zeven dagen per week geopend en biedt ruimte aan circa 120 gasten. Ze kunnen er terecht voor gerechten uit onder andere de Chinese, Japanse, Koreaanse, Indonesische of Vietnamese keuken.

Take-away is ook mogelijk. De openingstijden van het restaurant zijn: maandag t/m donderdag en zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Naast het restaurant bevat het complex in Den Haag een supermarkt (1.500m²), groothandel (1.000m²) en een distributiecentrum (7.000m²) van de formule. Dit meldt vakblad Distrifood.

Het complex is te vinden aan de Laan van Haamstede 36, langs de A13. Het distributiecentrum zal begin 2017 in gebruik worden genomen. De vestiging in Ypenburg vervangt de winkel in Delft, die afgelopen zondag is gesloten.

One-stop-shop

Het gaat om de twintigste vestiging van Amazing Oriental in Nederland. ‘Een one-stop-shop voor de particulier en de professional’, zegt Martin Chan, algemeen directeur van Amazing Oriental in een reactie. ‘Een totaalbeleving voor de liefhebber van de Aziatische keuken. Ideaal om een dagje erop uit te gaan. Bovendien een mooie weergave van onze organisatie, waarbij alle disciplines van Amazing Oriental perfect samenkomen. Dat dit ook nog eens in ons dertigste jubileumjaar gebeurt, maakt ons extra trots.’

Twintig vestigingen Amazing Oriental

De officiële opening van het geheel zal na de zomervakantie plaatsvinden (vrijdag 9 september). Tijdens deze opening staat er onder andere een leeuwendans op het programma. Amazing Oriental is opgericht in 1986, met een eerste toko aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. De supermarktketen telt in Nederland inmiddels twintig vestigingen, een webshop, en er werken meer dan vijfhonderd mensen. Het hoofdkantoor van Oriental Group is gevestigd in Hoofddorp. Het aanbod van producten is in de loop der jaren uitgegroeid van zeshonderd naar meer dan tienduizend A-merken uit Azië.

Reageer op dit artikel