nieuws

Plus gaat snel bezorgen met Plus Express

Foodconcepten

UTRECHT – Plus is in een viertal winkels gestart met de service Plus Express. Klanten die een bestelling doen bij die winkels, kunnen hun boodschappen diezelfde dag nog thuisbezorgd krijgen of afhalen.

Plus gaat snel bezorgen met Plus Express

Bestelt iemand via Plus Express, dan ontvangen de betreffende medewerkers in de winkel direct een notificatie van de bestelling, zo laat de formule weten. Zo kan personeel van de winkel meteen beginnen met het inpakken van de bestelling om die vervolgens klaar te zetten in de winkel of aan huis te bezorgen. Via Plus Express zijn alle producten uit het complete assortiment van de betreffende supermarkt te bestellen.

Plus Express ‘extra service’

Tamara Smith-Zonneveld, online en e-commerce manager bij Plus: ‘Online boodschappen doen wordt steeds populairder. We zagen vooral bij particulieren een toenemende vraag naar snelle levering. Met Plus Express voegen we een extra service toe aan onze onlinedienstverlening en creëren we voor de ondernemers een mogelijkheid om de verbinding met de lokale markt verdere invulling te geven. Voor klanten is dit ook fijn: doordat hun lokale ondernemer de boodschappen verzorgt, zijn ze voor de consument in bekende en goede handen.’

Plus Express eerst bij vier winkels

Plus Express wordt als eerste aangeboden bij de volgende vestigingen: Plus Hoogendoorn in Waarder, Plus Judith en Guido van Dijck in Venray, Plus Van Schaick in Maarn en Plus Smaragdplein in Utrecht. Doordat de service in de rustige zomermaanden van start gaat, kan deze eventueel op punten nog worden geoptimaliseerd. Hierna wordt deze service verder uitgebreid naar andere Plus-winkels. Volgens woordvoerder Jennita den Boer is het de bedoeling dat op termijn alle winkels Plus Express gaan aanbieden.

Iets duurder dan gewone service

De service is een uitbreiding op het huidige onlinebestel- en bezorgaanbod van Plus: ruim 190 winkels bezorgen boodschappen thuis en in bijna honderd winkels kunnen klanten boodschappen ophalen. Voor Plus Express betalen consumenten een toeslag van €2,50, waardoor de kosten voor bezorging €8,50 en voor het ophalen €5 zijn.

Reageer op dit artikel