nieuws

Foodvisie presenteert nieuw digitaal magazine

Foodconcepten

Behoeften van consumenten veranderen, branchevervaging staat voor de deur; aanleiding voor Foodvisie om een nieuw digitaal magazine te ontwikkelingen met de nieuwste trends en foodconcepten. Een gratis magazine boordevol interviews, achtergronden, video’s en praktische tips.

Foodvisie presenteert nieuw digitaal magazine

Onder invloed van blurring gaan supermarkten totaal veranderen! Blurring biedt juist versspecialisten enorme kansen om te groeien. Supermarkten kunnen niet zonder kennis en producten uit de horeca! Drie hoofdredacteuren van gerenommeerde foodtitels geven antwoord op deze stellingen in het nieuwe digitaal magazine van Foodvisie.

Gratis digitaal magazine

Deze eerste editie van Foodvisie digitaal magazine biedt ook:

Foodfilms die je gezien moet hebben

Restaurant, winkel en de foodindustrie vormen al sinds mensenheugenis een belangrijke inspiratiebron voor film- en documentairemakers. Foodvisie zet zes mooie filmvoorbeelden op een rij… 

Nieuwste ontwikkelingen

Foodvisie kijkt breed naar de nieuwste ontwikkelingen in food en is een project van Foodmagazine, Distrifood, Misset Catering, Bakkerswereld, Misset Horeca, Distrifood Dynamics, Snackkoerier en Vleesmagazine. Meer weten over het Foodvisie-event? Bekijk het programma of schrijf hier in!

Reageer op dit artikel