nieuws

Capriole Café Den Haag: koffiebranderij met restaurant

Foodconcepten

In het gerenoveerde fabriekspand van De Binckhorst in Den Haag opent  is binnenkort een bijzonder horecaconcept rijker. aan de Fokkerhaven opent Capriole een koffiebranderij met een restaurant. 

Capriole Café Den Haag: koffiebranderij met restaurant

Het initiatief komt van broer en zus Pascal en Joyce Ultee: ‘Ons familiebedrijf handelt sinds 1975 in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. Overal waar je zit, zie je straks onze barista’s aan het werk die verse koffiebereiden uit de eigen branderij.’

Heerlijk en eerlijk

Naast koffie met wat lekkers, kunnen gasten er elke dag terecht voor ontbijt, lunch of diner. Het Capriole Café wordt een modern restaurant met een open keuken en eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend.

Hip Den Haag

Het Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

 

Reageer op dit artikel