nieuws

Nieuw festival Japies Hof serveert sterrendiner

Foodconcepten

Festival Japies Hof, waarvan de eerste editie op 2 juli plaatsvindt op het terrein van de Jaap Eden Baan in Amsterdam, koppelt een muzikaal programma aan een hoogwaardige gastronomische line-up. Topchefs zoals Richard van Oostenbrugge, Michael Wolf en Syrco Bakker staan er geprogrammeerd naast artiesten als Nick Mulvey, Vaudou Game en Joost van Bellen.

Nieuw festival Japies Hof serveert sterrendiner

Japies Hof wil de food line-up naar een hoger niveau tillen. Aan een gelimiteerd aantal bezoekers wordt aan de ‘Chef’s Tables’ een sterrendiner geserveerd, inclusief bijpassende wijnen. Bereid door topchefs als Richard van Oostenbrugge (tweesterrenrestaurant Bord’eau) en Michael Wolf (Wolf Atelier).

Syrco Bakker (Pure C, het sterrestaurant van Sergio Herman) vertelt er over het werk in een sterkeuken, Pascal Jalhay (voormalig chef van sterrestaurant Vermeer) laat bezoekers kennismaken met het moleculair koken zonder chemische toevoegingen en Sicco Gerlsma vertelt en serveert met zijn Javaanse vrouw en chef Esther (Tandjong Priok) de geheimen van de échte Indonesische keuken.

Festival

Japies Hof wordt een festival voor het hele gezin, met een breed muzikaal aanbod, waar een patatje voor een paar euro en een luxe sterrenmaaltijd voor handen zijn.

Reageer op dit artikel