nieuws

Haagse Hogeschool heeft AH to go

Foodconcepten

DEN HAAG – AH heeft vandaag een Albert Heijn to go geopend op het terrein van De Haagse Hogeschool.

Haagse Hogeschool heeft AH to go

De winkel bij De Haagse Hogeschool is de 65ste Albert Heijn to go in Nederland en de tweede winkel van de formule bij een onderwijsinstelling. De andere vestiging bevindt zich bij de Rijksuniversiteit Groningen. Niet alleen het assortiment is afgestemd op de locatie, ook bij de bouw wordt rekening gehouden met studenten. Zo heeft de winkel een speciale vloer die geluidsarm is vanwege de examenruimtes erboven.

Ontwikkelplan
De komst van de winkel is onderdeel van het ontwikkelplan van De Haagse Hogeschool om het gebied rondom de onderwijsinstelling aantrekkelijker te maken voor zowel studenten en medewerkers als iedereen die in de omgeving werkt of woont.

Kassa
De winkel telt rond de duizend verschillende producten. Afrekenen kan bij vier scan&go kassa’s. De AH to go is van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds geopend.

Reageer op dit artikel