nieuws

Bakker Bart rolt nieuwe winkelformule verder uit

Foodconcepten

De vernieuwde Bakker Bart-winkel aan de Spoorstraat in Haaksbergen opent 19 mei haar deuren. Hiermee is er weer een winkelgebied in Nederland een eigentijdse Bakker Bart, met een ambachtelijke uitstraling, rijker geworden.

Bakker Bart rolt nieuwe winkelformule verder uit
Bakker Bart

In deze nieuwe winkel zijn de meest succesvolle onderdelen van de nieuwe winkelformule doorgevoerd. Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: ‘Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij twee Bakker Bart-winkels hebben toegevoegd die invulling geven aan de nieuwe koers ‘altijd lekker vers’.’

Consumentenonderzoek
‘Uit consumentenonderzoek bleek dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept en op 18 februari 2016 de tweede in Veldhoven. Met deze succesvolle ervaring hebben wij onlangs in Dronten en in Oss een nieuwe winkel geopend en gaan wij nu openen in Haaksbergen. Dit jaar zullen wij de succesvolle onderdelen van de nieuwe formule nog verder gaan uitrollen’, vertelt Schalkwijk.

Assortiment
Het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en daarnaast horeca-artikelen toe te voegen als biologische yoghurt met vers gebakken granola, lunchsalades, rustieke broden en wraps. Bakker Bart heeft niet alleen een breder en eigentijdser assortiment toegevoegd, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing, is nieuw.

Reageer op dit artikel