nieuws

Plannen voor indoor foodfestival in V&D

Foodconcepten

DEN BOSCH – Captain Tasting wil een verdieping van een voormalig V&D-pand inrichten als een permanent ‘indoor foodfestival’.

Plannen voor indoor foodfestival in V&D
Google Maps

Dat meldt het Brabants Dagblad. De krant spreekt van een voormalige vestiging van V&D in Den Bosch of Utrecht waar een hele verdieping wordt heringericht. Er zouden kleine kraampjes komen waar ‘40 aanbieders hun producten kunnen verkopen in een eigen kraam. Van oesters tot bitterballen’.

Centraal
V&D-panden zijn centraal, gelegen, goed bereikbaar en kennen veel traffic voor de deur vandaar de belangstelling van Captain Tasting. Centraal in het foodfestival komt wijn en de beleving rondom wijn. Daarmee zou de organisatie meer op de bovenkant van de markt mikken.

Onzeker
De plannen zijn onzeker. Volgens de krant kan het nog wel 1,5 jaar duren voordat het festival klanten ontvangt.

 

Reageer op dit artikel