nieuws

Foodfestival Lepeltje Lepeltje in zeven steden

Foodconcepten

Het rondreizende culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt dit jaar uit naar zeven steden en Mysteryland. In Amersfoort, Dordrecht, Utrecht, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Eindhoven en op Mysteryland brengen foodtrucks en lokale foodaanbieders hun aanbod samen.

Foodfestival Lepeltje Lepeltje in zeven steden

De initiatiefnemers noemen lepeltje lepeltje een blurring concept ‘van vers en ambachtelijk eten geserveerd uit mobiele keukens, toffe bands en dj’s, een mooi programma voor de kinderen en natuurlijk de mooie spullen markt’. Zoals altijd is de toegang gratis, dus kom de sfeer proeven!Vanaf Pinksterweekend in mei tot en met eind augustus wordt er vers en ambachtelijk eten geserveerd vanuit mobiele keukens, spelen er bands en dj’s, is er een programma voor de kinderen. De toegang is gratis.

Foodtrucks
Op Lepeltje Lepeltje staan geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens uit het gehele land, aangevuld met lokale smaakmakers. Het eten is divers; van spareribs tot oesters, van cupcakes tot ijs en alles daartussenin. Daarnaast worden er (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

Markt
Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd.

Agenda Lepeltje Lepeltje
Amersfoort: 13 t/m 16 mei – Burgemeester Brouwerplantsoen
Dordrecht: 3 t/m 5 juni – Weizigtpark
Utrecht: 24 t/m 26 juni – Park Lepelenburg
Groningen: 1 t/m 3 juli 2016 – De Nieuwe Kerk
Zwolle: 8 t/m 10 juli – Ter Pelkwijkpark
Apeldoorn: 29 t/m 31 juli – Park Haven Centrum
Eindhoven: 5 t/m 7 augustus – Anne Frankplantsoen
Mysteryland: 27 t/m 28 augustus – Mysteryland

Reageer op dit artikel