nieuws

We Design Food als pop-up tijdens ART Rotterdam

Foodconcepten

Tijdens ART Rotterdam opent We Design Food, een collectief van toonaangevende Nederlandse food-designers, een tijdelijk eet-en-drink atelier. De chefs zorgen voor prachtige seizoensgebonden gerechten. De overige leden zorgen voor een mooi glas wijn of een super spannende cocktail. Er zijn oesters en mooie borrelplanken. Er is brood en er is chocolade. En de koffie is van de allerhoogste kwaliteit.

We Design Food als pop-up tijdens ART Rotterdam
Menno Vreeburg, Arne Ramak en Maarten Hogeveen van We Design Food.

In het We Design Food atelier werken een keur aan food-designers samen. Ze zijn stuk voor stuk trots op wat ze doen en willen dit maar al te graag delen. Juist deze unieke combinatie van culinair talent staat garant voor een unieke ervaring voor alle gasten.

De line-up
Chef-koks Arne Ramak, Menno Vreeburg en Maarten Hogeveen staan garant voor knallende smaken, mooie texturen, geuren en kleuren. Barista Luc Barkhof gaat in de weer met de diverse aroma’s en brandingen van zijn koffiebonen. Bakker Edwin Klaassen bereidt desem met gefermenteerde zaden. Bartender Johan Kersten gaat los met spirits, sours en spices én chocolatier Gido van der Kamp maakt bonbons geïnspireerd door Damien Hirst.
ART Rotterdam is van 10 tot en met 14 februari 2016 in de Van Nellefabriek

Reageer op dit artikel