nieuws

Van Hoeckel (Sligro) komt met ‘Beleef’

Foodconcepten

DEN BOSCH – Van Hoeckel, dochter van Sligro Food Group, heeft een franchiseformule gelanceerd: Beleef. Beleef biedt een food-aanbod voor patiënt én bezoeker.

Van Hoeckel (Sligro) komt met ‘Beleef’
Photo: Still uit video Beleef

Van Hoeckel noemt ‘Beleef’ een ‘totaalformule voor ziekenhuizen, waarbij de patiënt meer dan ooit centraal staat. De patiënt bepaalt namelijk waar, wat, wanneer én met wie hij eet.’ Het bijzondere aan de formule is dat de patiënt samen met het bezoek kan eten. Via een iPad of app kan bestellen maar ook rechtstreekt contact kan zoeken met een room assistant of keukenmedewerker.

Dagelijks
Van Hoeckel is totaalleverancier van eten & drinken, met dagelijkse leveringen aan ruim 1200 zorgaanbieders. Daarnaast helpen, adviseren en ondersteunen we deze zorgaanbieders bij het inrichten van bedrijfsprocessen, gericht op de drie maaltijdmomenten, de mooiste momenten van de dag.

ABCD
Bijzonder is dat van Hoeckel werkt met het ABCD-model waarin een assortimentscoach (inkoop en rendement), een bereidingscoach (optimaliseert het bereidingsproces) een cliëntbelevingscoach (stimuleert gastvrijheid) en een distributiecoach samen werken.
Zie hier voor een video

Reageer op dit artikel