nieuws

Jumbo-duo opent Subway in Maastricht

Foodconcepten

MAASTRICHT – Jumbo-ondernemers Ralf Jansen en René Puts starten met een vestiging van fastfoodketen Subway in Maastricht.

Jumbo-duo opent Subway in Maastricht
René Puts en Ralf Jansen.

Het supermarkt-duo heropent op 28 januari, na een verbouwing van drie weken, een zogeheten Subway flagshipstore aan de Wycker Brugstraat in de hoofdstad van Limburg. Per 1 oktober 2015 zijn Jansen en Puts, supermarktondernemers en eigenaar van de Jumbo in Stramproy, de nieuwe eigenaren van de vestiging in Maastricht.

Tien vestigingen
Het tweetal wil in de loop der tijd meerdere vestigingen van de fastfoodketen openen. ‘We hebben een duidelijke groeiambitie voor ogen met enerzijds onze supermarkt, maar anderzijds ook Subway. Kijkend naar Subway zien we kansen om de komende vijf jaar door te groeien naar circa tien vestigingen in de regio Zuidoost Brabant en Limburg. We denken dan aan overname van bestaande stores en het openen van nieuwe vestigingspunten’, zegt Jansen.

Metamorfose
De Subway in Maastricht heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan en is voorzien van allerlei nieuwe elementen. René Puts: ‘We hebben er nadrukkelijk voor gekozen om een brede doelgroep aan te spreken. Met een sterk en gratis wifi netwerk in de store, oplaadpunten voor mobiele telefoons en laptops, comfortabel meubilair en een open keuken voor meer zichtbaarheid van de medewerkers voor onze gasten.’

Prijzen
De prijzen zijn in Maastricht lager in vergelijking met bestaande Subway’s. ‘We hebben de prijzen in Maastricht met ruim tien tot vijftien procent verlaagd en als ronde bedragen vastgezet. We hopen hiermee een positief effect op de prijsbeleving van Subway te hebben. Veel mensen zijn dol op de heerlijke Sub’s die we ter plekke voor onze gasten bereiden, maar de prijs wordt vaak genoemd als grootste minpunt. We hopen hiermee een goede stap naar een vernieuwd prijsimago te zetten.’

Pepsi
Ook nieuw in de flagshipstore is een zogenoemd postmix systeem van Pepsi. Door middel van een modern touchscreen kan de gast haar eigen frisdrank selecteren en deze voorzien van een powershot lemon, vanille of cherry. Hierdoor is een groot aantal individuele smaakcombinaties te maken, een primeur voor Subway en voor Nederland. De opening op donderdag 28 januari om 9:00 uur gaat gepaard met verschillende openingsacties.

Reageer op dit artikel