nieuws

Tientallen klanten Streekbox zonder kerstmaal

Foodconcepten

DEN HAAG – Tientallen klanten die hun kerstboodschappen bij Streekbox hadden besteld zaten tijdens de kerstdagen zonder eten.

Tientallen klanten Streekbox zonder kerstmaal

‘Tot onze grote spijt is er bij een aantal klanten iets misgegaan bij de levering van hun kerstbox. Wanneer u tot op heden geen kerstbox heeft ontvangen, kunt u er vanuit gaan dat deze ook niet meer wordt bezorgd’, meldde Streekbox 25 december op zijn Facebook-pagina. De leverancier legt de schuld neer bij zijn distributeur. ‘De distributeur is niet meer operationeel en wij kunnen dit niet meer oplossen tot onze grote spijt.’

Boze reacties
De mededeling leverde tientallen boze reacties op. ‘Wat n lelijke Streek (box). We zitten al 2 dagen te wachten. Telefoon beantwoorden doen jullie niet, de site halen jullie qua communicatie leeg. En wij zitten nu zonder boodschappen. Wat ‘n afknapper’, schreef Elena van der Hoorn in een reactie. In de communicatie ging ook het nodige mis bij de leverancier, blijkt uit de reacties. ‘Schandalig dat ik dit via Facebook moet lezen. zo ga je niet met klanten om. Waar is die medewerker die mij beloofde persoonlijk te komen gisterenavond. De leveringen zijn de afgelopen jaren steeds ergerlijker geworden. Dit spant echt de kroon. Weten jullie überhaupt waar alles gebleven is?’, schrijft Gorry Cleven.

Geld terug
Dagblad NRC had samen met Streekbox een compleet viergangen kerstmenu samengesteld voor de lezers. Hoeveel klanten uiteindelijk hun maaltijdbox niet hebben ontvangen is nog onduidelijk. Streekbox. Op de Facebook-pagina Streekboxleed meldt een via NRC geworven klant dat de krant hem inmiddels heeft verzekerd dat hij zijn geld terugkrijgt. Streekbox zelf zegt op zijn website een dezer dagen met een oplossing te komen. ‘Wij nemen na de kerstdagen contact met u op om te bespreken hoe wij u compensatie kunnen bieden.’

Eerste publicatie door Ron Jansen op 28 dec 2015

 

Reageer op dit artikel