nieuws

DWDD sluit pop-uprestaurant onmiddellijk

Foodconcepten

De Wereld Draait Door (DWDD) sluit met onmiddellijke ingang haar pop-uprestaurant in Amsterdam. Het restaurant, in de buurt van de studio van het tv-programma van de VARA, zou drie weken een aantal gerechten serveren die Robert Kranenborg in het programma bereidde.

DWDD sluit pop-uprestaurant onmiddellijk

‘Het is helaas niet gelukt om de gerechten de finesse, smaak en allure te geven die we beloofden’, zegt de VARA zaterdag. De meer dan 3000 gasten die hebben gereserveerd, krijgen hun geld terug. De gasten die in de eerste twee dagen in het restaurant hebben gedineerd, krijgen ook hun geld teruggestort.

Recensies
Meerdere kranten schreven na de openingsavond een vernietigende recensie. De prijs- kwaliteitsverhouding zou benedenmaats zijn. Plan was dat het restaurant tot 22 december de deuren open zou houden. In een bomvol Machinegebouw tegenover de studio van De Wereld Draait Door, opende DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk op 3 december het pop-up restaurant. Vrijdag kwam het restaurant ook al in het nieuws, omdat DWDD niet langer meer in het eigen programma het eigen restaurant mocht promoten.

Reageer op dit artikel