nieuws

PostNL richt zich op vers voedsel

Foodconcepten

AMSTERDAM – PostNL gaat zich steeds meer richten op de bezorging van vers voedsel.

PostNL richt zich op vers voedsel

Universiteit Wageningen een foodbox ontwikkeld, waarin verse producten minstens twaalf uur lang op temperatuur blijven. Op die manier heeft het bedrijf volgens Verhagen geen auto’s nodig met koelapparatuur.

Rol
‘Wij denken dat er in de komende vijf jaar heel veel extra vers voedsel in Nederland aan huis wordt geleverd en daar kunnen wij een rol in spelen met de netwerken die we hebben en de mensen die we hebben, aldus Verhagen tegen Radio 1.

Vershuys
PostNL startte eerder al een samenwerking met Vershuys, de thuisbezorgservice van Plus-Ondernemer Geert Benders, en ging onlangs in zee met Hoogvliet voor het bezorgen van voedsel in Amsterdam.

 

Reageer op dit artikel